Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
Wysłannik
xDNo nie wiem czy NWN jest lepsze od Crysis.
Nie czepiam się. Tylko mówię, że już jest lepsze od FM. Czemu nie możesz zaakceptować, że NVN nie musi się każdemu podobać. Jak tylko powiem, że coś jest lepsze od tego, to już krzyczysz, że to nie prawda itp. Nawet z tym screenem w galerii. Napisałem, że mi się średnio podoba, to już żeś jakieś bzdury o rozdzielczości gadał.
Ty możesz sobie uważać, że NVN jest lepsze od Crysis'a, ale inni mają prawo do innego zdania.
Wysłannik
xDTeż prawda. Jednym się podoba to, a innym coś innego. Każdy ma własne zdanie.
Wysłannik
xDPatryk ma rację. Jak już mamy porównywać to strategię ze strategią, a przygodówkę z przygodówką.
Tak Paweł, ale ja się po części zgadzam z Rafałem... ty ciągle mówisz że nvn to gówno, o jakiej kolwiek grze byśmy nie gadali.....
A ja kupuje tą gierke w pre-orderze http://www.lotro-europe.com/minesofmori … hp#special ....
Ostatnio edytowany przez Halbarad (2008-09-01 14:18:21)
Wysłannik
xDMi się bardzo podoba nwn i nie wiem czemu Paweł tak BARDZO tego nie lubi.
Teraz nie powiedziałem, że to gówno. Już dawno tak nie powiedziałem. Ale mówię, że mi się nie podoba i Rafał powinien to zrozumieć. Ja rozumiem, że on to lubi. Ma prawo.
Nie wiem czemu tak tego nie lubię, ale nie mogę przy tym wysiedzieć 30 minut. Po prostu usypiam z nudów. Nawet w szpitalu nie grałem w to, mimo że nie miałem co innego do roboty.
A co do NVN 2, to się nie wypowiadam. Grałem tylko trochę, i na pewno jest lepsze od poprzedniczki. A poza tym to mi się to ze spagethi kojarzy, bo jak w to u Patryka grałem, to akurat to jedliśmy, więc kojarzy mi się smakowicie.
Wysłannik
xDSam teraz zjadłbym spagethi. MNIAM. Jest to jedno z moich ulubionych dań.
Ale często podkreślasz przy Rafale, że NWN jest głupie, a Rafał ma rację, że przez społeczność graczy, uznana jedną z najlepszych gier w historii. Nawet w tipsomaniaku (nie pamiętam którym) jest 100 najlepszych gier w historii i tam jest NWN. A swoją drogą w tym samym tipsomaniaku najlepszą grą zostało HoMM III