Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
Wysłannik
Nom. Szczerze mówiąc jestem dumny z Polski.
Ale najgorsze w Polsce to biurokracja, i zazwyczaj niezbyt ładne i brudne miasta(Pabianice,Zgierz, Zduńska Wola) chociaż przyznam, że wiele się w ostatnim czasie zmieniło na korzyść, Łódź jest fajniejsza (dożo dobrych dróg i wiele centrum handlowych), ale są też ładne (Kolumna , Ustka, Krynica Morska, Gdynia, Słupsk), gdzie jest jak w krajach zachodnich.
Wysłannik
Tak szczerze Kolumna to jedno z najfajniejszych miejscowości. Nie jest to wieś odcięta od cywilizacji, ale nie jest to także wielkie miasto, w którym pełno trujących oparów i samochodów jeżdżących po drogach. Kolumna is the best!!!
Jeżeli twierdzisz, że kolumna to jedna z ładniejszych miejscowości, to nie zwiedzałeś dużo miejsc w Polsce, jak wracałem z nad jeziora, to mijaliśmy takie zarąbiaszcze miejscowości, że w głowie się nie mieści no: Gniezno (tak, pierwsza stolica Polski, mniejsze od Pabianic, a duuużo ładniejsze )
Wysłannik
Ja nie mówię, że Kolumna jest najładniejszą miejscowością w Polsce tylko jest ono ładną miejscowością.
Wysłannik
Więc poprawiaj. Ja nie mam nic przeciwko.
Wysłannik
Jeżeli tylko będziesz kandydował chętnie ciebie wybiorę.
Kolumna jest bardzo fajną miejscowością i cieszę się, że tu mieszkam, a nie w Łodzi.
Nie wiem czemu tak ci się Pabianice nie podobają. Są ładniejsze niż Łask.
No nie, Pabianice są obskurne jak nie wiem co, może może trochę wokół kerfura jest ładnie, ale weź te wszystkie kamienice są stare i brzydkie, popisane, że jak się jest w Pabianicach to można w depresę wpaść