Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
Nie musisz, Wojtek chyba weźmie, a zresztą to właściwie co to za różnica, hehe, tylko żeby nie było więcej takich jaj, że się Wojtkowi figse rozwali bo to będzie masakra
Wysłannik
Pawello12 napisał:
HAHAHA. Pierniesz i będzie strefa zone.....
A tak na serio. Jak bym pilnował tylko siebie na poprzedniej sesji, to figurki Wojtka straciły by jeszcze więcej rąk i nóg, a wy zaczęli byście na dobre gadać o Fable, i nic by z gry nie wyszło. No,ale bajarz też uspokajał.
Jak wiesz to tylko moja figurka została zupełnie nie tknięta więc nie wiem co robiłeś ze swoją.
Moja figurka stała na mojej karcie i zmieniała miejsce tylko na czas walki. Jakoś specjalnie jej nie pilnowałem. Zresztą z tego co wiem, to żadna inna figurka nie straciła rąk, oprócz tej jednej.
Wysłannik
No dobrze, ale pisałeś, że jakbyś nie pilnował to ucierpiały by też inne figurki. I tylko o to mi chodziło.
Wysłannik
Przyznaję, że u Patryka było źle, ale to było i minęło.
Wysłannik
Pisze się normalnie. Tak jak się wymawia. Lord Voldemort.