Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
Kto wie, może w głowie Wojtka drzemią pokłady pomysłów na RPG. Może ta gierka była by fajna?
Ale gdyby Wojtek miał prowadzić, to bym nie grał. Zresztą jak ja bym prowadził to na waszym miejscu też bym nie grał.
Musiało być fajnie, a tak poza tym nie uważam, że robiłbym to dużo lepiej od was (bajanie). Nie wiem jak to było ale przypominam, że kiedy pierwszy raz bajałem miałem na przygotowanie ze dwie godziny. A co do LoTR, jak wspomniałem zagrałbym z wielką chęcią, ale obawiam się, że moglibyśmy porzucić naszego kochanego Wiedźmina dla LoTR, tak jak D&D dla Wiedźmina. Stąd moje obawy
Wyraziłem sie juz na ten temat, nic nie mam wiecej do dodania, gralbym z wielką checia. Bardzo lubie swiat tolkiena, dla mnie to geniusz, a zaznaczam, ze NIE JESTEM FANATYKIEM.
NA PEWNO BYŚ BAJAŁ LEPIEJ, niż my. I nie ważne ile byś miał czasu na przygotowanie.
A co do tego czy nie jesteś fanatykiem, to kto wie... Nałogowcy zawsze mówią, że nie są nałogowcami.
Lubię Władcę Pierścieni, ale fanatykiem nie jestem bo tylko oglądałem kilka razy film i czytałem Hobbita (ale każy z nas czytał, jeżeli według tego oceniać kto jest fanatykiem to raczej Wojtek i Rafał (bez urazy panowie)
Wysłannik
Wolę się skupić na jednej grze. Nie grałbym we władcę pierścieni. No chyba że przestalibyśmy grać w Wiedźmina. Wtedy byłaby to sytuacja do rozważenia.