Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
No właśnie, ale przestańmy gadać o Rafale, jakby nie było ważniejszych i fajniejszych spraw. Ten temat nazywa się inaczej niż, Posty Rafała. Dostał ochrzan i tyle.
Wysłannik
Krystian napisał:
Do Rafała - pisz tyle postów ile ci się podoba...
Chodziło mi o to, że nie ograniczamy go w postach, ale nie ma pisania posta pod postem bo będzie ban.
Myślę, że można ogólnie podsumować ten temat, że raczej gralibyśmy w Władcę Pierścieni. Ok. I to jest właśnie to czego oczekiwaliśmy od pytania w temacie
Dokładnie Patryk ma racje, w tym temacie mieliście powiedzieć czy chcialibyście grać we władce, a nie czy jesteście burakami, bo wasi rodzice mieli niezłe pola
A i czy mógłbym sie spytać na co kto głosował, bo z tej sądy nic nie wynika
Ostatnio edytowany przez Halabard (2008-08-15 21:18:18)
ej ludzie nie musicie mnie pouczać. Może to wam "dzieci" przyda się trochę pouczania co?
Ps: a i nagana dla Pawła i Patryka co mnie obchodzi to że mam mniej postów od was? Już pisałem że to mnie nie obchodzi, może będziecie uważniej czytać posty?
Mów co chcesz, ale jeżeli chodzi o twoje posty Rafale, to widzę dużą poprawę, i nie wkurzaj się o byle co, bo to, że masz najmniej postów, to tylko fakt, ale mocno zaczynasz nadrabiać.