Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
Wysłannik
Miałbym się stać modem forum. Bądź spokojny, przecież wiem że galeria jest już zajęta. Oczywiście stanę się modem jak wy się zgodzicie. A przynajmniej większość.
Ostatnio edytowany przez Krystian (2008-08-24 21:58:38)
Ej, no ale w takim razie musiałeś dostać propozycję od Pawła, mam pomysł, zróbmy głosowanie, wiecie tak jak było z tym który system jest lepszy, ble, ble, ble. Bo to już jest jednak większa odpowiedzialność niż na forum, ale jak chcecie
Wysłannik
Dobry pomysł. Zaraz zrobię sondę.
A jak ja niby ZACZĄŁEM obrażać innych?! Może i napisałem frajerstwo ale nie chodziło mi oto żeby kogoś obrazić tylko"wyrazić swój sprzeciw przeciwko temu zdjęciu" nie chodziło tu o obrazę nikogo. I to nie ważne że nie było to zdjęcie chamskie wstawiłeś je bez zapytania osób na nim widocznych o zgodę, tak robić nie można. Wojtek następnie odpisał że nie może usunąć tego zdjęcia bez zgody Krystiana, a oczywiście mógł je usunąć. I wtedy napisałem PIERWSZE PRZERAŻAJĄCE BLUŹNIERSTWO JAKIEGO ŻADEN WSZECHŚWIAT NIE SŁYSZAŁ "głupi!!!!!!!!!!!!!!" I co to niby też jest obraza? Wojtek nie chciał usunąć zdjęcia, a mógł zresztą nawet Krystian wyraził na to zgodę chociaż krętymi drogami bo napisał pod tym zdjęciem (do Patryka chyba) "Ty diable" więc wnioskuje że Krystianowi też się to nie podobało.
Jesteś hu*em. Ale nie chodzi mi o to, żeby cię obrazić.
Oczywiście to tylko przykład.
Mimo, że głupi to nie jest nie wiadomo jak wielka obraza, to jednak jest to obraza.
Krystian dał znać, czekam jeszcze tylko na wiadomość od Patryka. Ktoś poniesie konsekwencje...