Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
Wysłannik
W tym momencie Rafał ma rację. Za to można mieć rozprawę w sądzie i poszkodowany zazwyczaj wygrywa, ale na kumpli się nie kabluje tylko grzecznie prosi. Z tym okresem pięciodniowym to też jest bez sensu.
Ale ten okres 5-dniowy jest na zdjęcia normalne, a nie chamskie. A zresztą. Powiedzmy, że tego przepisu nie ma. Ja to zrobiłem po to, żeby takich kolesi jak Rafał trochę zachęcić do oglądania galerii. Bo przecież ta fota była tam 2 tygodnie.
Wysłannik
No i tu masz rację. Fotka była dwa tygodnie, a on dopiero teraz kazał usuwać.
Nie prawda , na galerie wszedłem pierwszy raz niedawno i wtedy dopiero zobaczyłem to zdjęcie. Więc co się czepiacie że dopiero po dwóch tygodniach kazałem je usunąć?
Ps: Wojtek, sama jesteś ONA!!!!!
Ekhem, to ty jesteś ona, a po drugie, to zdjęcie było tam od początku galerii(w każdym razie wtedy, kiedy Patryk dodał wszystkie zdjęcia...)jakby jeszcze tam było, to moglibyśmy ci udowodnić, bo przy komentarzach są daty...
No i mam to gdzieś że tam było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miało zostać usunięte i zostało, i wreszcie koniec tego tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: jesteś ONA w NIEJ i POZA NIĄ!!!! I na WYLOT przez dziurkę!!!!!! (wojtek)
Wysłannik
Przestańcie się znowu przezywać na tym forum!!!
Wysłannik
Zawarł umowę!!! Więc nie wiem o co tu chodzi.
Przeczytałem kilka postów wstecz. Oto tylko twoje i Wojtka::
Lemon14 napisał:
EJJJJJJJ co za frajerstwo dodało moje zdjęcie w galerii bez mojej zgody?! Jeśli to zdjęcie nie zostanie do jutra usunięte LUB jeśli ktoś inny spoza NAS je oglądał to to frajerstwo będzie miało przerąbane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Halbarad napisał:
Nie mogę skasować tego zdjęcie bez zgody krystiana....
Lemon14 napisał:
Jak tego nie usuniesz to kończę grę w W:GW i nie będę w to więcej grał.
A jeśli jesteś taki głupi Wojtek że nie chcesz tego usunąć to weź to zdjęcie w pańcie rozkrój na pół i włóż połówkę z Krystianem. Bo nie masz prawa robić czegoś takiego bez MOJEJ zgody idioto, a ponadto mam gdzieś że to zdjęcie było tam już od jakiegoś czasu. MASZ JE USUNĄĆ.
PS: uważam że Pierdolec zaczął zemną kłótnie i powinien być za to ukarany.
Halbarad napisał:
Sama jesteś głupia, ja tego zdjęcia nie dodałem, tylko Patryk, a jak masz kogoś przezwać, to najpierw sprawdź kto to dodał. A co do gry to i tak nie skończysz(ja to wiem) z powodu głupiego zdjęcia...
Skoro Krystianowi to obojętne to je skasuje, ale na przyszłość weź nie przezywaj jak nie zobaczysz dobrze...
Lemon14 napisał:
Nie prawda , na galerie wszedłem pierwszy raz niedawno i wtedy dopiero zobaczyłem to zdjęcie. Więc co się czepiacie że dopiero po dwóch tygodniach kazałem je usunąć?
Ps: Wojtek, sama jesteś ONA!!!!!
Halbarad napisał:
Ekhem, to ty jesteś ona, a po drugie, to zdjęcie było tam od początku galerii(w każdym razie wtedy, kiedy Patryk dodał wszystkie zdjęcia...)jakby jeszcze tam było, to moglibyśmy ci udowodnić, bo przy komentarzach są daty...
Lemon14 napisał:
No i mam to gdzieś że tam było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miało zostać usunięte i zostało, i wreszcie koniec tego tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: jesteś ONA w NIEJ i POZA NIĄ!!!! I na WYLOT przez dziurkę!!!!!! (wojtek)
Lemon14 napisał:
Paweł co ty mi tu ględzisz?! To on zaczął przeczytaj parę postów wstecz, a zobaczysz że to on napisał że jestem ona.
Ps: czy mi się zdawało czy ON zawarł umowę w moim wątku?
A więc: To ty (Rafał) zacząłeś kłótnie z Wojtkiem, bo zamiast grzecznie poprosić o usunięcie zdjęcia z galerii, a później o usunięcie połowy zdjęcia, zacząłeś nazywać Wojtka idiotą i pierdolcem. Więc nie dziwię się, że też ci pojechał. Ja też bym nie chciał, żeby ktoś na mnie mówił Pierdolec.
PS: Posty nie na temat pozwoliłem sobie pominąć.
NO WŁAŚNIE SZAMBOJADZIE WEŹ SIE USPOKÓJ, OPANUJ SWOJE EMOCJE, BO W PRZECIWNYM WYPADKU, NIE BęDE DLA CIEBIE GRZECZNY JAK WCZEśNIEJ:
Halbarad napisał:
Sama jesteś głupia, ja tego zdjęcia nie dodałem, tylko Patryk, a jak masz kogoś przezwać, to najpierw sprawdź kto to dodał. A co do gry to i tak nie skończysz(ja to wiem) z powodu głupiego zdjęcia...
MIMO TO NIE PRZESTAłEś MNIE PRZEZYWAć, A TO CO ZAWIERA TEN POST, TO TYLKO JEDNA SETNA TEGO, CO MOGłEM NA CIEBIE POWIEDZIEć ZA NIEUWAżNE I NIEUZASADNIONE PRZEZYWANIE MNIE, ZA COś CZEGO NIE ZROBIłEM. WIęC, JAK JUż MóWIłEM W JEDNYM TEMACIE, NAJPIERW SPRAWDź WSZYSTKO DOBRZE, POTEM RACZ NAPISAć POSTA JEśLI TRZEBA....
Ostatnio edytowany przez Halbarad (2008-08-23 16:25:19)
Weź zejdź z Wojtka. Ja rozumiem od czasu do czasu sobie pożartować. Tak to i ja też robię. I nie tylko z Wojtka. Ale na pewno takim kozłem ofiarnym fajnie być nie jest.