Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
Wysłannik
xDW tym momencie Rafał ma rację. Za to można mieć rozprawę w sądzie i poszkodowany zazwyczaj wygrywa, ale na kumpli się nie kabluje tylko grzecznie prosi. Z tym okresem pięciodniowym to też jest bez sensu.
Ale ten okres 5-dniowy jest na zdjęcia normalne, a nie chamskie. A zresztą. Powiedzmy, że tego przepisu nie ma. Ja to zrobiłem po to, żeby takich kolesi jak Rafał trochę zachęcić do oglądania galerii. Bo przecież ta fota była tam 2 tygodnie.
Wysłannik
xDNo i tu masz rację. Fotka była dwa tygodnie, a on dopiero teraz kazał usuwać.
Nie prawda , na galerie wszedłem pierwszy raz niedawno i wtedy dopiero zobaczyłem to zdjęcie. Więc co się czepiacie że dopiero po dwóch tygodniach kazałem je usunąć?
Ps: Wojtek, sama jesteś ONA!!!!!
Ekhem, to ty jesteś ona, a po drugie, to zdjęcie było tam od początku galerii(w każdym razie wtedy, kiedy Patryk dodał wszystkie zdjęcia...)jakby jeszcze tam było, to moglibyśmy ci udowodnić, bo przy komentarzach są daty...
No i mam to gdzieś że tam było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miało zostać usunięte i zostało, i wreszcie koniec tego tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: jesteś ONA w NIEJ i POZA NIĄ!!!! I na WYLOT przez dziurkę!!!!!! (wojtek)
Wysłannik
xDPrzestańcie się znowu przezywać na tym forum!!!
Wysłannik
xDZawarł umowę!!! Więc nie wiem o co tu chodzi.
Przeczytałem kilka postów wstecz. Oto tylko twoje i Wojtka::
Lemon14 napisał:
EJJJJJJJ co za frajerstwo dodało moje zdjęcie w galerii bez mojej zgody?! Jeśli to zdjęcie nie zostanie do jutra usunięte LUB jeśli ktoś inny spoza NAS je oglądał to to frajerstwo będzie miało przerąbane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Halbarad napisał:
Nie mogę skasować tego zdjęcie bez zgody krystiana....
Lemon14 napisał:
Jak tego nie usuniesz to kończę grę w W:GW i nie będę w to więcej grał.
A jeśli jesteś taki głupi Wojtek że nie chcesz tego usunąć to weź to zdjęcie w pańcie rozkrój na pół i włóż połówkę z Krystianem. Bo nie masz prawa robić czegoś takiego bez MOJEJ zgody idioto, a ponadto mam gdzieś że to zdjęcie było tam już od jakiegoś czasu. MASZ JE USUNĄĆ.
PS: uważam że Pierdolec zaczął zemną kłótnie i powinien być za to ukarany.
Halbarad napisał:
Sama jesteś głupia, ja tego zdjęcia nie dodałem, tylko Patryk, a jak masz kogoś przezwać, to najpierw sprawdź kto to dodał. A co do gry to i tak nie skończysz(ja to wiem) z powodu głupiego zdjęcia...
Skoro Krystianowi to obojętne to je skasuje, ale na przyszłość weź nie przezywaj jak nie zobaczysz dobrze...
Lemon14 napisał:
Nie prawda , na galerie wszedłem pierwszy raz niedawno i wtedy dopiero zobaczyłem to zdjęcie. Więc co się czepiacie że dopiero po dwóch tygodniach kazałem je usunąć?
Ps: Wojtek, sama jesteś ONA!!!!!
Halbarad napisał:
Ekhem, to ty jesteś ona, a po drugie, to zdjęcie było tam od początku galerii(w każdym razie wtedy, kiedy Patryk dodał wszystkie zdjęcia...)jakby jeszcze tam było, to moglibyśmy ci udowodnić, bo przy komentarzach są daty...
Lemon14 napisał:
No i mam to gdzieś że tam było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miało zostać usunięte i zostało, i wreszcie koniec tego tematu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS: jesteś ONA w NIEJ i POZA NIĄ!!!! I na WYLOT przez dziurkę!!!!!! (wojtek)
Lemon14 napisał:
Paweł co ty mi tu ględzisz?! To on zaczął przeczytaj parę postów wstecz, a zobaczysz że to on napisał że jestem ona.
Ps: czy mi się zdawało czy ON zawarł umowę w moim wątku?
A więc: To ty (Rafał) zacząłeś kłótnie z Wojtkiem, bo zamiast grzecznie poprosić o usunięcie zdjęcia z galerii, a później o usunięcie połowy zdjęcia, zacząłeś nazywać Wojtka idiotą i pierdolcem. Więc nie dziwię się, że też ci pojechał. Ja też bym nie chciał, żeby ktoś na mnie mówił Pierdolec.
PS: Posty nie na temat pozwoliłem sobie pominąć.
NO WŁAŚNIE SZAMBOJADZIE WEŹ SIE USPOKÓJ, OPANUJ SWOJE EMOCJE, BO W PRZECIWNYM WYPADKU, NIE BęDE DLA CIEBIE GRZECZNY JAK WCZEśNIEJ:
Halbarad napisał:
Sama jesteś głupia, ja tego zdjęcia nie dodałem, tylko Patryk, a jak masz kogoś przezwać, to najpierw sprawdź kto to dodał. A co do gry to i tak nie skończysz(ja to wiem) z powodu głupiego zdjęcia...
MIMO TO NIE PRZESTAłEś MNIE PRZEZYWAć, A TO CO ZAWIERA TEN POST, TO TYLKO JEDNA SETNA TEGO, CO MOGłEM NA CIEBIE POWIEDZIEć ZA NIEUWAżNE I NIEUZASADNIONE PRZEZYWANIE MNIE, ZA COś CZEGO NIE ZROBIłEM. WIęC, JAK JUż MóWIłEM W JEDNYM TEMACIE, NAJPIERW SPRAWDź WSZYSTKO DOBRZE, POTEM RACZ NAPISAć POSTA JEśLI TRZEBA....
Ostatnio edytowany przez Halbarad (2008-08-23 16:25:19)
Weź zejdź z Wojtka. Ja rozumiem od czasu do czasu sobie pożartować. Tak to i ja też robię. I nie tylko z Wojtka. Ale na pewno takim kozłem ofiarnym fajnie być nie jest.