Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
[Lemon14 napisał] A jeśli jesteś taki głupi Wojtek że nie chcesz tego usunąć.
[Halabard napisał] Sama jesteś głupia, ja tego zdjęcia nie dodałem, tylko Patryk, a jak masz kogoś przezwać, to najpierw sprawdź kto to dodał. A co do gry to i tak nie skończysz(ja to wiem) z powodu głupiego zdjęcia...
PO PIERWSZE JA NAPISAŁEM ŻE WOJTEK JEST GŁUPI, A ON MI ODPISAŁ ŻE JESTEM "GŁUPIA".
PO DRUGIE: KNÓROSMRODZIESZAMBOWAOŹEGLIZDOŻRYJU JA NIE WIEDZIAŁEM ŻE TO NIE TY WKLEIŁEŚ TO ZDJĘCIE DOPIERO POTEM SIĘ DOWIEDZIAŁEM ŻE TO PATRYK JE WKLEIŁ.
PO TRZECIE: MÓWIŁEM CI ŻEBYŚ USUNĄŁ TO ZDJĘCIE A TY NIE CHCIAŁEŚ GO USUNĄĆ WIĘC SIĘ NA CIEBIE POTEM TOTALNIE WKURZYŁEM< CHOCIAŻ NIE MIAŁEŚ PRAWA DO NIE USUWANIA MOJEGO ZDJĘCIA KIEDY CHCIAŁEM ŻEBY ZOSTAŁO USUNIĘTE!!!!!!!
PO CZWARTE: NAPISAŁEM "FRAJERSTWO" BO SIĘ WKURZYŁEM ŻE KTOŚ DAŁ MAJE ZDJĘCIE BEZ MOJEJ ZGODY!
PO PIĄTE: WOJTEK MÓGŁ SKASOWAĆ ZDJĘCIE BEZ ZGODY KRYSTIANA JEŚLI JA NA NIM BYŁEM, A CHCIAŁEM ŻEBY ZOSTAŁO USUNIĘTE.
PO SZÓSTE: NAZWAŁEM WOJTKA PIERDOLCEM PONIEWAŻ NIE CHCIAŁ USUNĄĆ TEGO ZDJĘCIA!!!!
PO SIÓDME: TO TY SIĘ WOJTEK OPANUJ BO NAPRAWDĘ ZACZYNASZ JUŻ WKURZAĆ, A TO CO TU O TOBIE NAPISAŁEM TO TYLKO JEDNA SEKTYLIARDOWA CO MÓGŁBYM O TOBIE NAPISAĆ.
PODSUMOWANIE: PAWEŁ MA TROCHĘ RACJI, NIE POTRZEBNIE NAPISAŁEM O TYM FRAJERSTWU ALE WKURZYŁEM SIĘ ZA TO ZDJĘCIE WIĘC DLATEGO TAK NAPISAŁEM, OK OK PIERWSZY NAPISAŁEM ŻE WOJTEK JEST GŁUPI ALE TYLKO DLATEGO ŻE NIE CHCIAŁ USUNĄĆ TEGO ZDJĘCIA A JA BYŁEM WKURZONY. (czy Wojtek nie mógł napisać że jestem głupi zamiast głupia?). I TAK TO SIĘ DALEJ CIĄGNĘŁO.
PS: PATRYK DODAŁ TO ZDJĘCIE WIĘC JEST NAJBARDZIEJ WINNY Z NAS WSZYSTKICH ALE ZROBIŁ TO NIE ŚWIADOMIE WIĘC MU WYBACZAM, WOJTEK NIE CHCIAŁ USUNĄĆ TEGO ZDJĘCIA WIĘC JEST WINNY W POŁOWIE NO MOŻE TROCHĘ PONAD, JA JESTEM WINNY W POŁOWIE MOŻE TROCHĘ MNIEJ BO NAPISAŁEM ŻE WOJTEK JEST GŁUPI ALE TO ON DALEJ CIĄGNĄŁ Z "GŁUPIA".
PS2: ZDAJE MI SIĘ CZY POBIŁEM REKORD?
PS3: CHYBA NIKT SIĘ JUŻ NIE BĘDZIE CZEPIAŁ ŻE PISAŁEM POSTA POD POSTEM.
Ostatnio edytowany przez Lemon14 (2008-08-23 17:41:24)
Ja też bym to pociągnął dalej, tak jak Wojtek. Po prostu bym się bronił.
Mogłeś przenieść swój wzrok o parę centymetrów wyżej ponad zdjęcie, a zobaczył byś, kto je dodał. A poza tym Patryk nie chciał cię obrazić, więc nie jest żadnym frajerstwem.
PS:
http://www.wgwkolumna.pun.pl/viewtopic.php?id=27
Było gdzieś jeszcze coś dłuższego, ale nie chce mi się szukać. Pobiłeś rekord pod względem ilości znaków, ale rekord pod względem długości należy do mnie.
Pawello12 napisał:
Było gdzieś jeszcze coś dłuższego, ale nie chce mi się szukać. Pobiłeś rekord pod względem ilości znaków, ale rekord pod względem długości należy do mnie.
Przecież napisałem.
NIE, K**WA, NIC NIE USUNĘ. NIK SIĘ NA MOIM FORUM BEZKARNIE NIE BĘDZIE OBRAŻAŁ. W ZWIĄZKU, ŻE DOPIERO TERAZ MOGŁEM WEJŚĆ NA FORUM ( zobaczcie sę godzinę dodania posta) DOPIERO JUTRO ROZPATRZĘ CAŁĄ SPRAWĘ PORZĄDNIE I KTOŚ POŻAŁUJĘ, ŻE TĘ KŁÓTNIE ROZPOCZĄŁ. CO Z WAS ZA DEBILE SĄ. PRZECIEŻ NIE MA SENSU KŁÓCIĆ SIĘ Z NAJLEPSZYM PRZYJACIELEM O TAKIE GÓWNO. MYŚLICIE, ŻE JAK JA BYM POWIEDZIAŁ NA PATRYKA ,,ONA'' TO ON BY MNIE ZACZĄŁ PRZEZYWAĆ OD H*JÓW. OCZYWIŚCIE, ŻE NIE. I W DRUGĄ STRONĘ BYŁO BY TAK SAMO. DOBRZE WAM RADZE, PRZESTAŃCIE SIĘ NA WZAJEM PRZEZYWAĆ I TŁUMACZYĆ, ŻE TO TAK PO KOLEŻEŃSKU. GÓWNO PRAWDA. ZOBACZCIE DO CZEGO TO MOŻE DOPROWADZIĆ. NIECH JEDEN Z WAS BĘDZIE MĄDRZEJSZY I ZACIŚNIE ZĘBY, ŻEBY NIE STRACIĆ KUMPLA.
Jak już mówiłem, na poprzednim poście zakończyłem kłutnie.
Nię będe już odpisywał na te twoje bezsensowne posty, bo mi sie nie chce.
Ostatnio edytowany przez Halbarad (2008-08-24 00:03:24)
Wysłannik
Paweł ma rację. Rozpatrz kto zaczął tę kłótnie i daj mu bana. Tylko sprawiedliwie. Może na początek nie za długiego bana, a z każdym wykroczeniem coraz dłuższe.
Zakończyłeś ją Wojtek bluzgając więc ja także to zrobiłem, hmm przemyślmy sprawę: ja napisałem że jesteś głupi bo nie chciałeś mi usunąć tego zdjęcia, ty odpisałeś głupia bo to zdjęcie dodał Patryk a nie ty, ja odpisałem ci że na galerię wszedłem dopiero niedawno i że sama jesteś głupia, ty napisałeś że sama jestem ona i że to zdjęcie było tam od początku galerii, ja napisałem że mam to gdzieś że tam było bo i tak ma zostać usunięte i napisałem że jesteś ona w niej i poza nią i na wylot. Potem Paweł przytoczył kilka naszych postów i ty Wojtek napisałeś żę jestem szambojadem, na co ja ci odpisałem że jesteś knurosmrodemszambowozemglizdożryjem i podałem kilka różnych przykładów potem ty napisałeś coś z szambem i zacząłeś bluźnić i podałeś kilka argumętów na co ja wkurzyłem się i zacząłem bluźnić jeszcze bardziej i podałem kilka swoich przykładów niesubordynacji.
AAAAAHHHHHH: ja i Wojtek trochę przesadziliśmy ale pomyślcie na 9 stronie w moim pierwszym poście na jego końcu napisałem że ja i Wojtek jesteś my winni tej kłutni, a on zaczął bluzgać więc.......?
Ja chcę się teraz z Wojtkiem pogodzić iiii powiedzmy że go przepraszam ale to także jego wina, chociaż może nie tyle że przepraszam co przyznaję się do połowy winy (no tak powinno być lepiej).
Bardzo się cieszę, że się rzekomo pogodziliście. Ale to nie zmienia faktu, że ktoś powinien dostać karę. Proszę Krystiana i Patryka o wyrażenie swojej opinii, kto według was powinien zostać ukarany i w jaki sposób. I nie na forum. Macie wyrazić swoje zdanie wysyłając do mnie wiadomość. Jak by ktoś nie wiedział, to u góry forum jest taki odnośnik ,,wiadomości''. No chyba, że chcecie dostać karę obaj. To by było po problemie. Możliwe jest też nie przyznanie kary, ale to też muszą się wyrazić wszyscy.
PS: Nikt bana nie dostanie. To zbyt surowe.
Dobra, no więc tak. Teoretycznie cała sprawa wyniknęła przeze mnie, bo wstawiłem to przeklęte zdjęcie. Jednak w regulaminie była mowa o nie wstawianiu chamskich zdjęć, ale nie uważałem, że to zdjęcie jest chamskie. Odpisuję dopiero teraz bo miałem problemy z netem. Wierzcie zrobiłem dużo gorsze zdjęcia wasze, których nie wstawiałem, bo wiedziałem, że są chamskie. Przepraszam, że wyniknęła z tego kłótnia, ale Rafał nie musiał od razu obrażać wszystkich za to, że jego zdjęcie znalazło się na forum, tak się nie powinno reagować i to właśnie było zachowanie chamskie. Oczywiście Rafał ma prawo do zgłaszania protestu, ale nie w taki sposób, jak to zrobił wcześniej- chamstwo, ale wybaczam mu bo jest po porostu moim dobrym, kolegą, jednak jak już wcześniej wspomniałem obraził kilka osób. Sprzeciw nie musi od razu oznaczać kłótni i obrażania innych !!! To było trochę głupie. I jeszcze jedna sprawa dobrze, że zacząłeś pisać (zwracam się cały czas do Rafała) tę umowę, jednak później cały czas kontynuowałeś kłótnię z Wojtkiem, jednak wasza dobra wola sprowadziła się do tego, że skończyło się pokojowo. Ale w takim razie po co podpisujemy się któryś raz pod tym, że będziemy przestrzegać zasad regulaminu(mówię o "nas" bo za wygląd forum odpowiadamy wszyscy, a nie jedna osoba), skoro i tak nie stosujemy się do tego pod czym składamy podpis - brak logiki ( nie obrażanie innych zwiera się w regulaminie) i trzeba się nad tym zastanowić. Wierzę jednak, że będzie lepiej i, że ta (była) kłótnia sprawi, że będzie lepiej, ba MUSI BYĆ LEPIEJ !!! Kurczę musimy jakoś się mocno zastanowić nad karą i dla kogo, bo nawet możecie ukarać mnie za wstawienie tego zdjęcia. Przede wszystkim trzeba się spytać Rafała i Wojtka (może mnie ??) czego się nauczyliśmy i jaką karę są w stanie przyjąć. Krótko mówiąc trzeba iść na kompromis. Tym postem być może wejdę na podium jeżeli chodzi o długość
Wysłannik
Jeżeli zgodzicie się na to żebym został moderatorem to od razu ostrzegam, że szczególną uwagę poświęcę trollowaniu innych na tym forum i będę to zgłaszał do administratora.