Forum dla graczy W:GW z mojej drużyny. Aktualni gracze: Wifli, Halbarad, Malon Tasante i Elios A Rogaś to Jabba i śmierdzi bo się nie myje i mu kanion widać. A Patryk chciał, żeby to zmienić, ale ja nie chce tego zmieniać, więc lepiej tego nie zmieniać, więc nie będę tego zmieniał.
A pamiętacie historię o "rogal gazownik zagazował chodnik"? Albo to co MY (nie wiem czy wszyscy) opowiadaliśmy o rogalu że niby całą ziemie zażre czy tam zasra to też nadało by się do filozofowania...
Wysłannik
PATRIX94 napisał:
Gra, a życie to trochę inna bajka
(ciekawie wyszła treść)
Nie dla wszystkich. Niektórzy później nie odróżniają życia od gier.
Wysłannik
Może Patryk chcesz zostać filozofem???
Wysłannik
ja mam jeszcze dużo opcji. Albo dziennikarz sportowy, albo żołnierz, albo filozof, albo naukowiec.
Dziennikarz-fajny zawód, ale musisz panować nad sytuacją i udzielać wywiadów, żołnierz- możesz zginąć, filozof- to poco się ze mnie nabijałeś i z filozofów !!! naukowiec- musisz dobrze znać fizykę i chemię
Ech Krystian jak chcesz zostać żołnierzem to musisz się liczyć z tym że możesz dostać bazuką w łeb, albo mina wyrwie ci ręce i nogi...., a nie chciał byś zostać złomiarzem z tego co wiem to też opłacalna praca jakieś 2zł na godz